ALGEMENE INFO


Portretfoto

Net na de rit op zondag zal een gratis portretfoto gemaakt worden. De foto’s kan je enkele dagen nadien gratis downloaden via onze site. 

Vertrek Retroronde

Alle afstanden vertrekken samen om 10u30. Na halt te hebben gehouden op de historische Markt van Oudenaarde voor een groepsfoto volgt de splitsing.

Onderweg

Tijdens de tocht word je vergezeld door enkele retro motards en retro volgwagens die het geheel wat opfleuren.

Er zijn twee ravitailleringen op de 40km en vier op de 80 en 120km. Op deze posten voorzien wij ook enige technische bijstand. Op bevoorrading 3 en aan de aankomst is het Rode Kruis aanwezig.

Er zijn twee bezemwagens die je kunnen ophalen indien nodig.

Wie startte voor de 120km kan onderweg beslissen om een korter traject te kiezen. Wie startte voor de 80km of 40km kan zijn traject niet meer inkorten.

Overnachtingsmo​gelijkh​eden

Er zijn heel wat fijne overnachtingsmogelijkheden in Oudenaarde en omgeving. Een aanrader zijn onze partners Hofstede ter Biest en B&B Set​​t. Zoek je een mogelijkheid om je camper te parkeren? Dan kan je terecht bij De Outsider, je plaats reserveren kan via info@outsider.be ter attentie van Paulien.


Aankomst

Aan de aankomst krijg je een souvenir. Er worden tevens nog een aantal prijzen (zie verder) uitgereikt onder de deelnemers omstreeks 17u00. Douches kunnen gratis gebruikt worden in het Centrum Ronde van Vlaanderen. Daar wordt ook een kleedkamer georganiseerd.

Controleer uw materiaal vooraf

We raden je aan jouw materiaal (pedalen, remblokjes, versnellingen, tubes.. ) eerst aan een grondige controle te onderwerpen vooraleer je naar Oudenaarde komt. Het oude(re) materiaal is vaak iets gevoeliger voor mankementen. Het zou spijtig zijn mocht je deze prachtige fietstocht voortijdig moeten staken.

Hoe te bereiken?

Oudenaarde biedt ruime parkeergelegenheid in de omgeving. Er zal een parking voorzien zijn in de straat Tussenmuren. Maar die kan snel vol zijn, je parkeert je dan best aan de achterkant van het Centrum Ronde van Vlaanderen (parking Ham) vlakbij de Schelde. Er zijn vaste bewegwijzeringsborden ‘P-Ham’ vanaf de afrit van de N60 of je tikt ‘Smallendam - Oudenaarde’ in je GPS en je komt meteen aan op de parking.

Retroronde wordt mede mogelijk gemaakt door