Het RetroRonde-weekend is er niet alleen voor de deelnemers! Ook de mensen met een beperking kunnen een bezoekje brengen aan de RetroRonde. Zowel de RetroRonde-site (O-L-V- Hospitaal) als de markt is perfect toegankelijk voor mensen met een beperking.

Zo  kan u op zaterdag een bezoek brengen aan de wielerrommelmarkt als aan de culinaire streekproducentenmarkt. ’s Avonds kan u mee de sfeer opsnuiven van het retro criterium op de markt. Dit is perfect toegankelijk aangezien het parcours wordt afgebakend met nadars.

Op zondag kan u dan genieten van de animatie op het podium op de RetroRonde Site. Vanaf 10u30 kan u de renners zien starten voor het CRVV. Vanaf 14u wordt er opnieuw animatie voorzien op de RetroRonde Site.

Indien u een bezoekje zou brengen op zaterdag, voorzien wij een parkeerplaats vlak aan de RetroRonde-site. Een bezoek aan het criterium op zaterdagavond is dan ook perfect mogelijk, aangezien beide locaties zich op zeer korte afstand van elkaar bevinden.
 Wilt u deelnemen aan het Retro Dansant op zaterdagavond, dan zorgen wij voor de nodige begeleiding zodat ook u de volkszaal op een efficiënte manier kan bereiken.

Heeft u interesse om een bezoekje te brengen tijdens het RetroRonde-weekend? Gelieve dit dan tijdig te melden aan de RetroRonde-organisatie. Op deze manier zijn wij als organisatie op de hoogte en kunnen wij de nodige maatregelen nemen.

Contactpersonen:
Joeri Wannijn, mail naar info@retroronde.be